Ученици су наше благо

У петак 7.06.2019. године у препуној сали наше школе, најбољи ученици су са својим родитељима и наставницима менторима присуствовали пригодној свечаности доделе награда и промоцији успешних ђака. Свечаност је започета музичким програмом а у наставку је педагог Рајка Чабрило промовисала најбоље ученике.

Похвалним речима директор Милана Спасојевић је изразио велико задовољство постигнутим резултатима и ученицима су одата признања за одвојено време и труд који су допринели њиховом успеху у редовним школским и додатним активностима.

Као и сваке године, велики је број награђених ђака који су учествовали на републичким, окружним и општинским такмичењима и остварили запажени успех освојивши прво, друго или треће место. Најмлађи награђени били су из првог разреда, при чему су показали да будућност обећава и да је загарантован успех уз знање и предан рад као вредности које се промовишу у ОШ „Коста Трифковић“.

Директор школе Милан Спасојевић је уручио пригодне награде најбољим ученицима и промовисао ученика и спортисту генерације. За ученика генерације проглашен је Реља Кугли из VIII3, а за спортисту генерације ученица Дуња Бањац такође из VIII3. Одељенски старешина награђених ђака VIII3 Градимир Шушак као и њихов учитељ др Слободан Вулетић су веома поносни на своје ђаке који су радом и залагањем дали пример целој генерацији. Комплетан списак награђених и похваљених ђака биће ускоро постављен на сајт школе.

Многобројне телевизијске екипе забележиле су ову свечаност. Прилог Новосадске телевизије: